logo

Lettergrootte:
1    2   3    4    5   

01-08-2010

Cursus Succes met bio-programmeren

Starterspakket:
Twee CD's plus een boek leren je Bio-programmeren.

Jij kunt ook succesvol zijn

Je bent succesvol wanneer je je doelen bereikt. Met bio-programmeren kun je je bewustzijn en je onbewuste synchroniseren. Dan gaan ze samen werken aan het bereiken van je doelen. Dan bereik je succes.

Succesvol zijn is iets anders als gelukkig zijn. Als je je doelen goed kiest, word je gelukkiger als je je doel bereikt (= succesvol bent). Helaas zijn veel van onze doelen voorgeprogrammeerd. Het zijn doelen van onze ouders, van onze genen, van leraren op school, van hollywood-films, etcetera. Gelukig kun je worden wanneer je doelen kiest die overeenstemmen met jouw aard en je geleerd hebt je doelen te bereiken.

Met de cursus 'Succes met bio-programmeren' kun je je bewustzijn en je onbewuste zodanig veranderen, dat je je doelen bereikt en je heel succesvol wordt. Om jezelf te leren kennen en de juiste doelen te stellen, zijn er andere trainingsprogramma's.

Verander je denken!

Je denken veranderen is een middel om je onbewuste te veranderen. Dat laatste is veel belangrijker. Want we besturen ons leven via het onbewuste. Met bio-programmeren heb je direct toegang tot je onbewuste. Met deze cd's kun je de geheimen van succes toepassen, kun je je onbewuste voor jou laten werken.

Coaching, persoonlijke begeleiding

Deze cd's zijn heel geschikt als zelfhulp cd's en kunnen heel goed gebruikt worden zonder begeleiding.

Persoonlijke begeleiding en coaching zijn wel een grote extra hulp. Je gaat veel sneller vooruit en bereikt veel sneller succes. Persoonlijke coaching is niet goedkoop, maar wel heel erg goed. Indien je meer informatie wilt over persoonlijke coaching, vraag dit dan aan met het formulier onderaan deze pagina.

Wil je opgeleid worden tot coach of instructeur Bio-programmeren, dan kun je ook contact opnemen via onderstaand formulier.

Je leert:

 1. totaal te ontspannen zonder medicijnen;
 2. bio-programmeren;
 3. een eigen mentale werkkamer te maken in je geest;
 4. direct te communiceren met je onbewuste;
 5. opdrachten te geven aan je onbewuste;
 6. succes en voorspoed te programmeren.

Wat kun je met Bio-programmeren:

Voor alle duidelijkheid: De cursus "Succes met bio-programmeren" leert je de basis van bio-programmeren en leert je jezelf als succesvol te zien. Hiermee kun je geheel zelfstandig je eigen programma's ontwikkelen en jezelf helpen afslanken, jezelf aantrekkelijker maken, verslavingen weg-programmeren, gewenst gedrag inprogrammeren, etc. In het boek vind je heel veel informatie over de hersenen en over methoden om te programmeren.

Deze cursus bevat geen oefeningen voor specifieke doelen zoals afslanken, leren versieren/verleiden, stoppen met roken, etc. Daarvoor zijn gespecialiseerde CD's, die in de inhoudsopgave links van deze pagina staan. Als je eenmaal deze cursus hebt gedaan, kun je je eigen programma's schrijven. Als je bijvoorbeeld wilt afslanken, kun je daar zelf programma's voor maken. Maar het is veel eenvoudiger om gewoon de CDs "Gemakkelijk afslanken" te bestellen.

Heb je deze cursus eenmaal onder de knie, dan kun je alle onderstaande doelen bereiken door er zelf programma's voor te maken. Het zelf maken van programma's heeft grote voordelen. Je kunt een programma perfect op je eigen situatie afstemmen en je leert er heel veel van. Maar het kost ook heel veel tijd om het goed te doen. Daarom heb ik CD's gemaakt met programma's voor specifieke doelen. Voor de meeste mensen is dat veel gemakkelijker en het kost je weinig tijd.

Het is ook mogelijk om speciaal voor jou een programma te maken en dit op cd te zetten. Op basis van je geboortehoroscoop kan ik een programma op cd zetten, warmee je de zwakke punten in je horoscoop kunt versterken. Op basis van persoonlijke counseling en/of op basis van een Runentarotlegging kan ik ook een programma speciaal voor jou maken. En soms maak ik heel aparte cd's voor heel aparte mensen.

 

Wat is Bio-programmeren:

Bio-programmeren is een zeer geavanceerde vorm van alfa-training. Alfa-training lijkt een beetje op zelfhypnose. Alfatraining leert je te ontspannen en 'naar alfa te gaan'. Wanneer je 'naar alfa gaat' breng je je hersenen en je geest tot rust. Meestal sluit je ook je ogen. Je concentreert je op je innerlijke processen. Je hersenen produceren veel langzame hersengolven, tussen 6 en 12 Hz. Dat is het 'alfa-niveau'. In deze 'alfa-staat' ben je creatiever en vind je gemakkelijk oplossingen voor situaties in je dagelijks leven. Ook kun je in deze 'alfa-staat' opdrachten geven aan je onbewuste, die dan ook uitgevoerd worden. Daarin lijkt 'alfa-training' een beetje op zelfhypnose. Met zelfhypnose kun je ook opdrachten geven aan je onbewuste, die ook uitgevoerd worden.

Bio-programmeren is gemakkelijker door de CD's:

Bio-programmeren is gemakkelijker dan de gewone vormen van 'alfa-training', omdat Bio-programmeren met CD's werkt. CD's hebben de volgende voordelen:

 1. De Bio-programming CD's hebben een rustgevende achtergrond met een Differential Beat van 10.38 Hz. Deze beat helpt je hersenen 'naar alfa te gaan' en concentreert de alfa-golven rond 10.38 Hz. Deze frequentie is ideaal voor Bio-programmeren en ideaal om opdrachten te geven aan het onbewuste.
  1. Op de Bio-programming CD's staan allerlei speciale geluidseffecten, die helpen je linker en rechter hersenhelft beter te laten samenwerken.
  2. De achtergrond en de tekst op de voorgrond tesamen helpen je het enorme potentieel van je hersenen tot ontwikkeling te brengen.
 2. Op een Bio-programming CD staat een compleet en zeer goed uitgewerkt programma over een bepaald onderwerp. Je bekijkt dat onderwerp van alle kanten. Je leert op een nieuwe manier naar je leven en naar je gedrag te kijken. Alleen dat is al geweldig.
 3. Wanneer je met een bepaald voornemen 'naar alfa gaat', komt het vaak voor, dat je je voornemen 'onderweg naar alfa' vergeet. Of dat je in alfa gewoon je focus verliest. Een Bio-programming CD herinnert je steeds opnieuw aan het gekozen programma. Met een Bio-programming CD kun je heel effectief werken op het 'alfa-niveau'.
 4. Bio-programming CD's zijn zeer suggestief. Er zijn geen compleet ingevulde programma's, die voor jou net niet blijken te werken. Integendeel. De Bio-programming CD's stellen je vragen, roepen op om naar jezelf te kijken en geven je de ruimte om zelf met oplossingen te komen en zelf de details in te vullen.
  1. Misschien vraag je je af, of jij dat wel kunt. Ben jij wel creatief genoeg om zelf de details in te vullen. Het antwoord is: Ja! Op 'alfa-niveau' ben je veel creatiever en wijzer dan in je gewone dagelijkse bewustzijnsniveau. Bio-programmeren leert je deze bron van innerlijke wijsheid aan te boren.

Hoe kun je Bio-programmeren leren:

'Succes met Bio-programmeren' is een echt starterspakket. Het bestaat uit een boek en twee CD's. Deze worden hieronder beschreven.

 

Creëer succes en voorspoed met Bio-programmeren:

Dit boek bevat uitgebreide uitleg over Bio-programmeren en TRANCE-FORMATIE. In dit boek staat ondermeer:

 • Het verschil tussen visuele en verbale intelligentie;
 • Het verschil tussen de wereld en ons beeld van de wereld;
 • Het verschil tussen sensaties, emoties en gevoelens;
 • Conditioneren of programmeren: Programmeren van je onbewuste;
 • Zeer uitgebreide informatie over de werking van de hersenen;
 • Informatie over hersengolven en lagen van bewustzijn;
 • Speciale technieken, zoals 'Reverse Effort Triggering Response' en 'Frequency Following Response'.

Dit boek geeft je inzicht in jezelf en in je geest en zenuwstelsel. Je leert jezelf beter begrijpen.

Introductie tot Bio-programming:

Deze CD leert je je helemaal te ontspannen en 'naar alfa te gaan'. Eénmaal in alfa creëer je in je geest een lift. Je daalt af naar de verdieping min 10. Op de verdieping -10 creëer je een mentale werkkamer. Hierin vind je

 • een bureau met toetsenbord
 • een scherm zo groot als een muur
 • een lichtpen (of toverstaf) waarmee je kunt tekenen op het scherm.

Het scherm helpt je communiceren met je Bio-computer (je zenuwstelsel). Met de lichtpen en het toetsenbord kun je opdrachten geven aan je onbewuste. En je onbewuste kan beelden projecteren op het scherm.

Je kunt je hersenen zien als een enorme computer, een biocomputer. En je kunt je geest zien als een enorm aantal programma´s. Je hersenen zijn zo geweldig sterk, dat ze tegelijkertijd vele ingewikkelde programma´s kunnen uitvoeren. Je bent je bewust van een klein aantal programma´s. Deze kun je bewust besturen en veranderen. En tegelijkertijd draaien er programma´s in je geest, die je nog nooit bekeken hebt. Dit zijn je onbewuste programma´s. Of je onbewuste. Deze onbewuste programma´s kun je één voor één bekijken, analyseren en aanpassen. Bio-programmeren leert je, hoe je 'in alfa' je programma´s kunt aanpassen en verbeteren en hoe je schadelijke programma's kunt uitwissen.

Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met CD-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Succes met Bio-programming:

Deze CD leert je in je mentale werkkamer geluk en succes te programmeren.

 • Allereerst leer je mannelijk en vrouwelijk waar te nemen. De mannelijke waarneming is 'object-gericht', de vrouwelijke waarneming is 'relatie-gericht'. Wanneer je beide manieren van waarnemen ontwikkelt en integreert, ga je beter functioneren en bereik je gemakkelijker wat je wilt.
 • Vervolgens kijken we naar succes.
  • Wat verhindert je om meer succes te behalen? Wat houd je tegen? Wat betekent succes voor jou?
  • Verwacht je succes of mislukking? Gun je jezelf succes? Of ben je bang voor succes?
  • Je leert je houding tegenover succes te verbeteren. En je leert je WIL en je verwachtingspatroon te synchroniseren.
  • Je definieert succes.
  • Je geeft je Bio-computer opdracht succes te creëren.

Workshop Bio-programmeren:

Met dit starterspakket kun je jezelf leren Bio-programmeren. Alles wat je moet weten staat in het boek. En alle technieken staan op de CD's.

Toch vinden veel mensen het fijn om een workshop bij te wonen. De contacten met andere Bio-programmeurs zijn zeer stimulerend en tijdens een workshop leer je veel van elkaar. Je kunt ook vragen stellen en daarop krijg je uitgebreid antwoord.

Wanneer je in een groep Bio-programmeert, krijg je extra kracht door de groepsenergie. Als we gezamenlijk energie zenden naar jouw doel, krijgt je doel extra energie om uit te kristalliseren.

Gun jezelf een workshop Bio-programmeren !!!

 • Als er vier of meer mensen uit dezelfde omgeving een workshop willen, kan ik naar jullie toe komen.
 • Regelmatig organiseer ik workshops. Stuur me een email als je belangstelling hebt.

Winkelwagen       Leveringsvoorwaarden       Acceptatieteken

Klik op bestelknop links van een artikel om dit in de winkelwagen te leggen.

Als winkelwagen niet goed werkt
kopieer dan het artikel en de prijs in een email bericht.

Verzendkosten: 3,50 euro

Emailadres
 

Artikel

Prijs

Succes met Bio-programmeren: Boek plus twee CDs

€ 55,00

Hulp, advies en coaching

Als je hulp,advies of coaching wilt,
kun je me met onderstaand formulier een bericht sturen.

Als je wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in:

Reactie:

Naam:

Als je niet onder je eigen naam wilt reageren, verzin dan een naam waaraan je jezelf herkent.

Email:

Als je persoonlijk antwoord wilt, vul dan je emailadres in. Dit wordt niet gepubliceerd of doorverkocht aan databases.

Antispam-woord:

Type hier nebc in. Dit is helaas nodig om eindeloze berichten van SPAM-robots te vermijden. Ik neem het de internationale politiek zeer kwalijk, dat er niet harder wordt opgetreden tegen professionele spammers. In het verkeer zijn er regels en verkeersboetes als je ze overtreedt. Waarom is er geen internetpolitie, die gewoon boetes uitdeelt bij iedere overtreding ???